zondag 30 september 2018

Bra party @ Hunkemöller


It's that time again, Bra party at Hunkemöller! If you buy a bra at Hunkemöller you get the 3rd bra for free or the 2nd bra with a 50% discount. Great deal, right? We all need them, and you can never have enough. At least that's how I think about it. I worked in a lingerie shop for  2 years, so I already collected a whole collection over the years, but my preference  still goes to Hunkemöller. There's always something that I like (also usually way too much, haha) and they help you so well. I'll show you guys my favorite Bras, and believe me it was not an easy choice!

Tip: has nothing to do with Bras, but try the perfume ' Noir ' of Hunkemöller when you get there. All time favourite!Het is weer zo ver, Bra party bij Hunkemöller! Als je nu een BH koopt bij Hunkemöller krijg je de 3e BH gratis of de 2e BH aan 50%. Goede deal ,toch? We hebben ze allemaal nodig, en je kan er nooit genoeg hebben. Alleszins zo denk ik er toch over. Ik heb zelf ook 2 jaar in een lingerie shop gewerkt, dus ik heb al een hele collectie verzamelt maar mijn voorkeur gaat toch nog steeds uit naar Hunkemöller. Ik vind daar altijd wel wat naar mijn zin ( veel te veel ook meestal, haha ) én je wordt daar altijd zo goed geholpen. Ik laat jullie mijn favoriete BH's zien, en geloof me het was geen makkelijke keuze!
Tip: Heeft niets met BH's te maken, maar probeer zeker eens het parfum 'Noir' van Hunkemöller als je er bent. All time favourite! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten