donderdag 18 oktober 2018

Fashion: Favorite Winter Coats

As you may know, I really love Autumn/Winter. It is absolutely my favorite season to shop. Unfortunately, I want too much and my shop budget is often too small, lol.

We are mid-October and it's still above 20 degrees, so we still can't wear our coats. That obviously didn't stop me from shopping for new coats. I already have a whole collection new winter coats and my wish list is endless. Last year, it was quite difficult to find a nice teddy coat. This year you'll see them everywhere. I love it! The teddy coat is definitely my favorite trend this Winter. I recently purchased a pretty teddy coat from Selected Femme at De Bijenkorf. I was instantly hooked when I saw the jacket on the mannequin. Also a nice trend this year are the coats with fringes. You don't see them very often, especially the luxury brands have them in their collection, such as Off White and Max Mara. A coat like that is definitely still on my wish list for this Winter. 
We obviously can't forget the animal print this season! A coat in Leopard print is a real eye-catcher and can't be missing in your closet, right?! I made a selection with my favourite Winter coats from De Bijenkorf. Let's take a look.
Zoals jullie al eerder hebben gelezen, hou ik echt van de Herfst/Winter. Het is echt absoluut mijn favoriete seizoen om te shoppen. Helaas wil ik veel te veel en is mijn shop budget vaak te klein, haha.

We zijn ondertussen al midden Oktober en het is nog steeds boven de 20 graden dus veel jassen hebben we nog niet kunnen dragen. Dat houd me uiteraard niet tegen om al te shoppen voor winterjassen. Ik heb ondertussen al een hele collectie bij elkaar geshopt en mijn wish list is nog eindeloos. 

Vorig jaar was het best moeilijk om een leuke teddy jas te vinden. Dit jaar zie je ze echt overal. I love it! De teddy jas is absoluut mijn favoriete trend deze Winter. Onlangs heb ik nog een heel mooi exemplaar gekocht bij De Bijenkorf van Selected Femme. Ik was meteen verkocht toen ik de jas op de mannequin zag staan. 

Ook een leuke trend dit jaar zijn de mantels met franjes aan. Je ziet ze nog niet zo super veel, vooral de luxe merken hebben ze in hun collectie, zoals Off White en Max Mara. Zo'n jas staat zeker nog op mijn wish list voor deze Winter. Ook kunnen we dit seizoen de animal print niet vergeten! Zo'n jas in Leopard print is een echte blikvanger en kan toch niet ontbreken in je kast?! Ik heb een leuke selectie gemaakt van Winter jassen bij De Bijenkorf. Kijken jullie mee?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten