woensdag 26 september 2018

Outfit: Tartan coat.

Autumn is officially in town! I have to say that I am very happy about that. We had such a beautiful and long summer this year, but I really couldn't wait to wear my cozy sweaters and coats again! Last weekend it was finally 'coat weather' and I pulled out my latest addition : a jacket with tartan print. Who follows me knows that I rarely wear red. I've always felt that red really is not my color, but when I saw this jacket I decided to give it a try. This jacket is a real eye catcher, so I combined it with a very basic look. I also wear my new Exit boots here. I was looking for new basic flat boots for a while now. I found them at Exit shoes! It's really a 'musthave' for me. I am really super happy with them, because believe it or not but it is enormously difficult to find basic boots with a pointy tip!


De herfst is officieel in het land! Ik moet eerlijk zeggen dat ik er wel blij om ben. We hebben zo'n mooie en best wel lange zomer gehad, maar ik had ├ęcht zoveel zin om mijn truien en jassen boven te halen! Afgelopen weekend was het eindelijk ' jas weer' en ik haalde meteen mijn nieuwste aanwinst boven: een jas met tartan print. Wie mij al even volgt weet dat ik zelden of nooit rood draag. Ik heb altijd het gevoel dat rood echt niet mijn kleur is, maar toen ik deze jas zag besloot ik mij er toch maar aan te wagen. Deze jas is best al opvallend, dus ik combineerde hem met een hele basic look. Ook draag ik hier mijn nieuwe Exit boots. Ik was al een tijdje op zoek naar een paar platte basic boots, en ik vond ze bij Exit Shoes! Zo'n paar boots is echt een 'musthave" voor mij dit seizoen. Ik ben er echt super blij mee, want geloof het of niet maar het is enorm moeilijk een paar basic boots te vinden met een puntige tip! 


Coat: Zara
Top: Madeau Turnhout
Boots: Exit Shoes
Bag: Chanel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten