maandag 4 februari 2019

Outfit: Cowboy boots


You have some trends that always make a comeback after a few years, for example, the cowboy boots. You hate them or you love them, and I love them! I have to say I was not immediately convinced, but the more I saw them, the more I liked them. I have played it safe and went for taupe-colored boots. A neutral color that matches with a lot. You of course have them in all kind of colours and prints.

I combined them now with an oversized sweater dress and a long coat. Combining boots like this with jeans is still a huge challenge for me, I certainly not yet succeeded in this. I am sure that I will wear them a lot in Spring. I really like them best under a dress.

Below you can see two looks with the cowboy boots. The first time I combined them with my long oversized Isabel Marant sweater and a classic beige coat. The second look with a loose dress with a turtleneck and a teddy jacket. Which look do you guys like the most?


Je hebt zo van die trends die altijd terugkomen, bijvoorbeeld de cowboy boots. You hate them or you love them, en ik ben wel fan! Ik moet zeggen ik was niet meteen overtuigd, maar hoe vaker ik ze zag voorbijkomen hoe leuker ik ze vond. Ik heb het wel nog een beetje op safe gespeeld en voor taupe kleurige boots gekozen. Een neutraal kleurtje dat toch op veel past. Je hebt ze natuurlijk echt in alle varianten en verschillende prints.

Ik combineer ze nu het liefst met een oversized trui jurkje en een lange jas. Zo'n boots combineren met een broek is toch een enorme uitdaging, mij is het alleszins nog niet gelukt. Ik ben er zeker van dat ik er in de Lente ook nog enorm veel plezier van ga hebben. Ik vind zo'n boots echt het leukst onder een jurkje.

Hier onder kan je al twee looks zien met de cowboy boots. De eerste keer combineerde ik ze met mijn lange oversized Isabel Marant trui en een klassieke beige jas. De tweede look met een los jurkje met een turtleneck en een teddy jas. Welke vinden jullie de leukste?

Look 1:
Dress: Isabel Marant
Bag: Gucci
Boots: Bent


Look 2:
Coat and dress: Zara
Boots: Bent

Geen opmerkingen:

Een reactie posten