maandag 28 januari 2019

Outfit: New day, New teddy.

It's the end of January already, time flies! That means the sale is coming to an end again and the new collection is arriving in stores. Time to shop! I'm not really into sale shopping. All the fuss and mess everywhere, nothing for me! For my work as a mobile merchandiser I constantly visit stores, and last week this teddy coat caught my eye. I know, I already have 562726 teddy's, one more can't do any harm, right? It was in sale and only €39.99, so you will understand that I had to take it! So far my sale purchases this season..

Time for the new collection! These black boots are already from the new collection and I found them at Manfield shoes. Who follows me on instagram has probably noticed that I often wear this brand, especially the black boots I found there last year. The new ones are with a lower heel and some details on the back of the boots. Super pretty! Shoes you can wear every day, super comfortable and yet classy because of the small heel and the pointed toe.Het is ondertussen al eind Januari, de tijd vliegt weer! Dat wil zeggen dat de sale weer ten einde loopt en de nieuwe collectie stilletjes weer overal binnenkomt. Tijd om te shoppen dus! Ik ben nog niet echt gaan sale shoppen, ik doe dat eigenlijk niet zo graag. Al die drukte en rommel overal, niets voor mij! Voor mijn werk als mobile merchandiser kom ik constant in winkels, en afgelopen week viel mijn oog op deze teddy jas. I know, ik heb er al 562726 meer 1tje extra kan geen kwaad, toch? Hij was in sale en nog maar €39,99, dus je begrijpt dat ik hem wel moest meenemen! Tot zover mijn sale aankopen dit seizoen..

Tijd voor nieuwe collectie! Deze zwarte boots zijn al van de nieuwe collectie en ik vond ze bij Manfield schoenen. Wie mij volgt op Instagram heeft waarschijnlijk wel gemerkt dat ik super vaak Manfield schoenen draag, vooral de zwarte boots die ik daar vorig jaar vond. Deze zijn met een lager hakje en wat details op de achterkant van de boots. Super mooi! Echt schoenen die je dagelijks kan dragen, super comfortabel en toch classy door het kleine hakje en de puntige tip.


Coat: Zara
Sweater: Zara
Boots: Manfield
Bag: GucciGeen opmerkingen:

Een reactie posten