woensdag 24 oktober 2018

Fashion: My business look with Manfield shoes.


This month, Manfield shoes challenged me to create my ideal business look with a pair of Manfield shoes. When I think about a business look, I immediately think  about blazers, and let that be my favourite item to wear!  In the summer I would go straight to a nice black pump, but this season I go for black boots with a pointed tip and a small heel. Elegant, easy and stylish. Boots like this are the must-have of the season for me. You can really combine  them with everything and they give your outfit a classy look.
I also chose not to go for the typical classic business look, but went for a slightly more modern version in Autumn colours. A camel corduroy blazer with a matching blouse in the same shades. The corduroy trend is back and is also really ideal for the fall. What's your ideal business look?Deze maand kreeg ik weer een super toffe challenge van Manfield schoenen, namelijk mijn ideale business look samenstellen met een paar Manfield schoenen naar keuze. Bij een business look denk ik meteen aan blazers, en laat dat nu net helemaal mijn ding zijn! In de zomer zou ik meteen naar een mooie zwarte pump grijpen, maar dit seizoen ga ik voor zwarte laarsjes met een puntige tip en een kleine hak. Elegant, makkelijk én stijlvol. Zo'n zwarte laarsjes zijn ook meteen dé musthave van dit seizoen voor mij. Je kan ze echt met alles combineren en ze geven je outfit een classy uitstraling.
Ik koos ook niet voor de typische klassieke business look, maar ging voor een iets modernere versie in Herfst kleurtjes. Een camel corduroy blazer met een bijpassende blouse in dezelfde tinten. De corduroy ( ribfluweel)  trend is helemaal terug van weggeweest en is ook echt ideaal voor de Herfst. Wat is jouw ideale business look?


Blazer: Mango
Blouse: Mango
Boots: Manfield
Geen opmerkingen:

Een reactie posten