maandag 22 oktober 2018

Fashion: Boots

Besides coats, I can't get enough of boots this season. You can never have enough shoes, right? Even in the summer I like to wear boots. A good pair of biker boots under a dress, I love it!  Next to biker boots, I really love ankle boots, especially with a pointed tip. Black, white, Red, really in each color they are nice. It gives your outfit that extra classy touch, I think.Again, we can not forget the animal print here. My preference goes more to the snake skin print in shoes. I already have a small collection snake skin print boots. Of course there are some pretty nice leo print boots.

De Bijenkorf is one of my favorite places to shop for shoes. For example, there is already quite a long time a pair on my wish list: The pointy ankle boots from Acne Studios. This season they have this pair also in white. Really super nice. I think I will soon delete it from my list and go buy them. Maybe a Christmas present for myself? I made a selection of my favorite woman shoes from De Bijenkorf. Let's take a look!  Let me know for sure if there is something you like!Naast jassen, krijg ik ook geen genoeg van laarsjes dit seizoen. Je kan er nooit genoeg hebben, toch?

Zelfs in de Zomer draag ik graag laarsjes. Een goed paar stoere bikerboots onder een jurkje, I love it!  
Naast bikerboots, hou ik enorm van enkellaarsjes en dan vooral met een puntige tip. Zwart, wit , rood echt in elke kleur zijn ze leuk. Het geeft je outfit echt een classy touch, vind ik.

Ook hier kunnen we de animal print niet vergeten. Bij laarsjes gaat mijn voorkeur persoonlijk wel meer naar de snake skin print. Ik heb zelf al een kleine collectie snake skin print laarsjes. Uiteraard heb je ook super leuke exemplaren met een leo printje.

De Bijenkorf is ook weer één van mijn favoriete plekken voor schoenen. Zo staat er al een heel lange tijd een paar op mijn wish list: De pointy enkellaarsjes van Acne Studios. Dit seizoen hebben ze dit paar ook in het wit. Echt super mooi. Ik denk dat ik ze binnenkort toch eens van mijn lijstje ga schrappen en ga kopen. Misschien een Kerst cadeautje voor mezelf? Ik heb weer een selectie gemaakt van mijn favoriete dames schoenen van De Bijenkorf. Kijken jullie mee? Laat me zeker weten of er ook iets leuks voor jou bij staat!Geen opmerkingen:

Een reactie posten