donderdag 10 januari 2019

Outfit: Winter White

It's been a while since I wrote something here, shame on me! Let's start the year good and share something new with you guys. Did you have a good time during the holidays? I always find it so unfortunate that Christmas and new year are over. I love the Christmas vibes everywhere. Unfortunately for me, it's not a great start of the year, because I am already a week at home with the flu. The good thing about it, it gives me some time to write here again. 

As you have noticed on Instagram, I am still completely obsessed with teddy jackets. Today I share with you my latest addition to the closet. I found this one at Le Rêve Antwerp. Always nice to put some local shops in the spotlight. This jacket currently costs €50, really a bargain! I can only recommend to quickly go and take a look, because there are many more great bargains at Le Rêve right now! 

I combined the jacket with a beige sweater with a loose turtleneck, skinny jeans and black ankle boots from Manfield. This jacket is also so easy to combine. I even wore it on NYE with a costume. 


Het is weer een hele tijd geleden dat ik hier nog eens wat heb geschreven. Laten we het jaar goed starten en hier nog eens wat delen met jullie. Hebben jullie fijne feestdagen gehad? Ik vind het altijd zo jammer dat Kerstmis en Nieuwjaar voorbij zijn. Ik hou echt enorm van de Kerstsfeer overal. Voor mij begint het jaar helaas niet zo super goed, want ik zit al een weekje thuis met de griep. Dat geeft me nu natuurlijk wel wat tijd om nog eens wat te schrijven.

Zoals jullie al gemerkt hebben op Instagram ben ik nog steeds helemaal obsessed met teddy jassen, en vandaag deel ik met jullie mijn laatste aanwinst. Ik vond deze bij Le Rêve Antwerp. Altijd fijn ook om lokale webshops in de kijker te zetten. Deze jas kost momenteel nog maar €50,  echt een koopje dus! Ik kan je alleen maar aanraden om snel te gaan kijken, want er zijn momenteel nog veel meer leuke koopjes bij Le Rêve!

Ik combineerde de jas met een beige trui met een losse col, skinny jeans en zwarte enkellaarsjes van Manfield. Deze jas kan je echt ook zo makkelijk combineren. Zo droeg ik hem zelfs op Nieuwjaar over een kostuum. Shoes: Manfield
Bag: Gucci


Geen opmerkingen:

Een reactie posten