woensdag 14 juni 2017

Outfit: Little black dress.

You probably noticed already, but I almost never wear dresses. If it's 30 degrees outside, I'm usually the only crazy person walking around with a pair of pants, haha. Recently, it was a real heat wave here in Belgium and it quickly became 35 degrees. That was just too much, even for me so it was time to wear a dress.On days like that, I usually grab a little black dress, always good. Combined with a hat and boots for a more tough look!


Jullie zullen het al wel gemerkt hebben, maar ik draag zelden of nooit kleedjes. Als het 30 graden is ben ik meestal de enige gek met een lange broek, haha. Onlangs was het een echte hittegolf hier in Belgiƫ en werd het al snel 35 graden. Dat kon ik zelfs niet aan en dus was het tijd voor een kleedje. Ik grijp dan meestal ook naar een little black dress, altijd goed. Gecombineerd met een hoed en boots om toch nog een stoere look te creƫren!


Dress: Zara
Hat: Zara
Bag: Chanel
Bracelets: Spell on me

Geen opmerkingen:

Een reactie posten