woensdag 21 juni 2017

Outfit: Floral vest.


We can't think them away, especially now that the sun is shining, the colorful kimonos. You can literally find them in all colors and motifs. How colorful  the better. I searched for a while for the perfect kimono, which is not so easy as it turns out. I'm not really tall, so often they are just too long for me wich just makes me look smaller.  So one day I decided to be more ' creative ', and so I came across this dress. Yes, you read that right: dress! These flower Cardigan is actually a wrap dress. I really liked this print and the length was perfect, sold! 

Such a bright vest doesn't need much need, so I combined it  with a simple white top, jeans and my white loafers. Another good buy that day. I decided to visit some shops that I normally never visit, after work and there I found these pretty  shoes!


We kunnen het niet meer wegdenken, zeker nu het zonnetje schijnt, de fleurige kimono's. Je vind ze echt in letterlijk alle kleuren en motiefjes. Hoe fleuriger hoe beter. Ik zocht al een tijdje naar de perfecte kimono, wat niet zo makkelijk was zo blijkt. Ik ben niet echt heel groot, dus vaak zijn ze ook gewoon te lang voor mij waardoor ik nog kleiner lijk! Ik besloot dus eens wat 'creatief' te zijn, en zo kwam ik deze jurk tegen. Jaja, je leest het goed: Jurk! Deze bloemen vest is eigenlijk een wikkeljurk. Ik vond dit printje zo mooi én de lengte was perfect, verkocht! 

Zo'n fleurige vest heeft niet veel nodig, dus combineerde ik hem met een simpel wit topje, jeans en mijn witte loafertjes. Nog zo'n goede vonst die dag. Ik besloot na het werk eens wat door Antwerpen te wandelen en winkeltjes binnen te gaan waar ik normaal nooit kom, en daar vond ik deze schoentjes!


Dress/vest: Zara
Top: Zara
Jeans: Mango
Bag: Gucci
Sunglasses: Ray Ban


Geen opmerkingen:

Een reactie posten