donderdag 22 oktober 2015

Outfit: Metallic

Nowadays, I'm slightly shoe addict, I admit it! The past year I have bought so many shoes, I can't get enough of it! I only noticed it when someone said something about it. ' You love shoes, don't you?! ' you can't miss it, my instagram is full of it. There are worse things to be addicted to, right? So I keep on adding shoes to my collection. I'll show you my latest addition today, these beautiful metallic shoes! Perfect for a nice day in the autumn sun, and metallic is still very ' in fashion '! I found them at Avance, a Belgian store with all qualitative brand shoes. These are from Coco Bella. I combined them with my faux fur vest and a simple black sweater.
Tegenwoordig ben ik lichtjes schoenverslaafd, I admit it! Het voorbije jaar heb ik zo veel schoenen gekocht, ik krijg er niet genoeg van! Het viel me eigenlijk pas op toen iemand er iets van zei. ' Jij houd wel van schoenen hé ' Je kan er uiteindelijk ook niet naast kijken, mijn instagram staat er vol van. Er zijn ergere dingen om verslaafd aan te zijn, toch? :) Dus ik blijf rustig mijn verzameling verder uitbreiden. Mijn nieuwste aanwinst laat ik jullie dan ook vandaag zien, deze prachtige metallic schoentjes! Perfect voor in het herfstzonnetje, én metallic is nog steeds erg 'in'! Ik vond ze bij Avance, een Belgische keten met allemaal kwalitatieve merk schoenen. Deze zijn van Coco Bella. Ik combineerde ze met mijn zwarte vest met faux fur en een simpele zwarte sweater.


 Sweater: Zara
Fur : Zara
Trousers: Zara
Shoes: Avance
Bag: Chanel
Bracelet: Miracles by Annelien Coorevits
Watch: Marc by Marc Jacobs
Ring: Six
Ring: Swarovski

1 opmerking: