maandag 26 oktober 2015

Beauty: Prada Candy Florale.

Something that I've always liked: perfume! I Especially like the bottles , because let's be honest, if you don't like the bottle, you're not trying the perfume, right? Well, that's the case for me. I never threw away my bottles, I always kept them. That's a big plus for this perfume, the bottle looks good! It's a mix of pink, gold and white. It's a very simple design but still very nice. The packaging is also very pretty. A cheerful white packaging with lips on it. But of course perfume is nothing with only a good package, the scent is the most important.At first, I was not so convinced, I don't like most of the perfumes. There are just a few perfumes that I really really like. But after 5 minutesI got used to the scent and I was fully convinced. It is a summer scent that will last very long!
'De weelderige bloemen van Prada Candy Florale onthullen een verkwikkende mix van geheime essences, waaruit de vele facetten van Candy’s karakter blijken: de sprankelende luchtigheid van het Candy-parfum en daarna tedere, poederige noten die de elegantie van de lente weergeven. Tenslotte een vleugje warmte en honing voor Candy’s sensualiteit.'Iets dat ik altijd al leuk heb gevonden: Parfum! Vooral de flesjes vind ik zo leuk bij parfum, want wees nu eerlijk, als het flesje er niet leuk uitziet, ga je de parfum meestal ook niet proberen, toch? Bij mij is dat alleszins het geval. Vroeger wou ik mijn lege flesjes ook nooit weggooien, ik hield ze altijd maar bij. Daar heeft dit parfum alvast een pluspunt! Het flesje ziet er heel leuk uit,een mix van roze , goud en wit. Zeer simpel design maar toch heel mooi. De verpakking is ook zeer leuk. Een vrolijke witte verpakking met lipjes. Maar natuurlijk heb je niets aan enkel een mooi parfum, de geur is het belangrijkste. Eerst was ik niet zo overtuigd, ik ben nogal moeilijk met parfum. Er zijn echt maar weinig geurtjes die ik echt goed vind. Maar na 5 minuutjes te wennen aan de geur was ik toch volledig overtuigd. Het is een zomers geurtje dat zeer goed blijft hangen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten