woensdag 28 oktober 2015

Interior: Inspiration.

My followers on instagram have probably already saw it, me and my boyfriend just bought a house! Super exciting ! We were searching for the perfect place for almost a year, and finally we found it. Meanwhile, we are already two months further and all the paperwork is done and now they can start renovate our place. I looked forward to this moment to search the perfect tiles, doors, furniture etc. But now that the moment is here,I can tell you that it is terribly difficult! How do you know whether your door for example matches your house? Maybe i'm just to perfectionistic lol. But I just want our home to be perfect! The past months I have spent hours on Pinterest. Incredibly useful for inspiration. Pinterest has also greatly helped me to get inspired for literally every room. I can not wait to see the results and to share it with you, but for now let me show you my  Pinspiration!

Mijn volgers op Instagram hebben het waarschijnlijk al wel voorbij zien komen, maaarrrr ik en mijn vriend hebben net een huis gekocht! Super spannend allemaal! We hebben echt bijna een jaar gezocht  naar hét perfecte huis, en eindelijk hebben we het gevonden. Ondertussen zijn we al een goede twee maand verder en is al het papierwerk rond en kunnen de verbouwingen beginnen. Ik keek enorm uit naar dit moment om tegels,deuren,meubels enz. te gaan kiezen. Maar nu ik het allemaal moet doen kan ik jullie zeggen dat het verschrikkelijk moeilijk  is! Hoe weet je dan ook of je deur bv. wel mooi bij je gevel gaat passen? Misschien ben ik ook wel een beetje te perfectionistisch lol. Maar ik wil gewoon dat ons huisje perfect gaat zijn! De voorbije maanden heb ik dan ook uren doorgebracht op Pinterest. Ongelofelijk handig om inspiratie op te doen. Pinterest heeft me dan ook enorm geholpen om inspiratie op te doen voor letterlijk elke kamer. Ik kan dan ook niet wachten om het resultaat te zien en het met jullie te delen, maar voorlopig laat ik jullie al mijn Pinspiration zien! ;)
Follow me on Pinterest for more inspiration!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten