donderdag 28 november 2019

Interior: Christmas vibes met Blokker.


Christmas, I love it! Lights and Christmas decorations everywhere, so cozy. However, at home I keep it pretty sober. I don't put up a Christmas tree. Since I live alone, I put up a Christmas tree once, and that was the last time. I love to see it somewhere else, but it's just not for me! This year I went Christmas shopping at Blokker. I was looking for some decorations for Christmas, but not the typical red Christmas decorations and Santa Clauses and I must say that Blokker really had everything I was looking for! I was looking for a lot of gold and Christmas lights, and that mission is fully accomplished!


I chose some stuff that I can still use afterwards, not just for Christmas. I chose a golden platter with three candle holder in different sizes. Which I filled with little golden Christmas balls and lights, to still get into the Christmas spirit. I also used white faux fur and a tablecloth with gold beads. How do you decorate your house for Christmas?
Kerstmis, I love it! Overal lichtjes en kerstdecoratie, super gezellig vind ik dat. Nochtans thuis hou ik het vrij sober. Ik zet zelf geen kerstboom. Sinds ik alleen woon heb ik nog maar 1x een kerstboom gezet, en dat was meteen de laatste keer. Ik vind het nochtans super gezellig ergens anders, maar niets voor mij! Dit jaar ben ik gaan kerstshoppen bij Blokker. Ik was op zoek naar wat decoratie voor kerst, maar niet de typische rode kerst decoratie en kerstmannen en ik moet zeggen dat Blokker echt alles had wat ik zocht! Ik was op zoek naar vooral veel goud en kerstlichtjes en die missie is volledig geslaagd!

Ik heb allemaal spulletjes gekozen die ik achteraf nog steeds kan gebruiken, en niet enkel voor Kerst. Ik koos een gouden plateau met drie kaarshoudertjes in verschillende formaten. Die heb ik opgevuld met kleine gouden kerstballetjes en lichtjes, om toch in de kerstsfeer te komen. Verder gebruikte ik ook een wit pelsje en een tafelkleed met gouden bolletjes. Hoe decoreren jullie je huis voor Kerst?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten