maandag 25 november 2019

Fashion: Stijlvol de Winter in met Hunkemöller.

We zijn ondertussen weeral bijna December, de ideale periode om thuis lekker te cocoonen in een gezellige en comfortabele outfit. Ik kan echt genieten van zo'n luie Zondag voor de televisie in een pyjama met een pakje chips! Uiteraard willen we er thuis toch ook een beetje deftig uitzien, en Hunkemöller heeft daar echt de mooiste outfits voor. Kijken jullie mee?
De afgelopen maanden lanceerde Hunkemöller ook weer super leuke collecties die ik toch met jullie wou delen. Ik heb jullie al mijn favorietjes laten zien van de nachtmode, maar onlangs kwam Hunkemöller ook met een kledinglijn voor honden. Jaja, je leest het goed, vanaf nu kan je gezellig op de zetel hangen met je hond in een mooie onesie! Welke is jouw favoriet?Doutzen kwam ook weer met een prachtige collectie. De collectie bestaat vooral uit lingerie, maar er zit ook een beetje nachtmode bij. De collectie is heel vrouwelijk, met veel kant en roze details. Ik kon amper kiezen, maar dit zijn mijn favoriete items. Het pyjama setje ga ik zeker eens passen! Hebben jullie ook al zin gekregen om te shoppen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten