vrijdag 6 januari 2017

Outfit: Pop of pink

Hi babes! My outfits are usually not so colorful, but sometimes I make the exception for some pink! A while ago you saw the pink oversized bomber where I was crazy about. Today I have a new pink crush: this pink sweater! Super cosy and some color is allowed during these dark days, I think. I combined this pink knit with my faux fur biker jacket, really my favorite coat right now. Such jackets are by the way completely in style at this time. In each shop you will definitely find a variant of this model. I'm still looking for a jacket like that in beige, tips are always welcome! ;)


Hi babes! Meestal zijn mijn outfits niet zo kleurrijk, maar soms maak ik graag de uitzondering voor wat roze! Zo zag je een hele tijd terug de roze oversized bomber waar ik helemaal gek van was. Vandaag heb ik weer een pink crush: deze roze trui! Super warm en een beetje kleur mag wel tijdens deze donkere dagen. Ik combineerde de trui met mijn faux fur biker jacket, echt mijn favoriete jas dit moment.  Zo'n jassen zijn trouwens helemaal in op dit moment. In elke winkel vind je wel een variant van dit model. Ik ben nog op zoek naar zo'n exemplaar in het beige, tips zijn altijd welkom! ;)


Jacket: Zara
Knit: H&M
Jeans: Zara
Boots: Zara
Bag: Chanel
Geen opmerkingen:

Een reactie posten