maandag 2 januari 2017

Outfit: Bye 2016, Hello 2017.

Another year passed by. Time flies! For me personally, 2016 was a good year. I did a lot of fun things with my blog, met a lot of nice people and had fun collaborations. 2016 was also a year of change. In February I moved out of our rent apartment to our own House and in June I finally changed jobs. I worked in shops since I was 18 (9 long years!) and it was really time for a change. I've always liked working in sales but  I always dreamed of something else, something more creative with more freedom. Since June I am mobile merchandiser and I didn't regret it for a second! 

2016 was a good year for me personally, but there also happened some things that shocked everyone. Fear and terror, It's just terrible. I can only hope that 2017 is a more peaceful year..

At a new year we always hear good intentions. Very cliché and I say it every year and I never do it, but this year I want to start live healthier. Very difficult for me because I really like a good Burger or some chips. I'm not going to erase everything from the menu, because then I would really just be so unhappy without good food. But some sport never hurt anybody! I'm wondering how far I come with these intentions this year! How did you guys experience 2016?
Er is weeral een jaar voorbij. De tijd vliegt echt! Voor mij persoonlijk was 2016 een goed jaar. Ik heb veel leuke dingen kunnen doen met mijn blog, veel toffe mensen leren kennen en leuke samenwerkingen gehad. 2016 was ook een jaar van verandering. In Februari ben ik verhuisd van ons huur appartementje naar ons eigen huisje en in Juni ben ik eindelijk van job veranderd. Ik stond sinds mijn 18 al in de verkoop (9 lange jaren!) en het was echt tijd voor verandering. Ik heb altijd graag in de verkoop gestaan maar droomde toch altijd van iets anders, iets creatiever met meer vrijheid. Sinds Juni ben ik mobile merchandiser  en ik heb nog geen seconde spijt gehad!

2016 was voor mij persoonlijk dan niet slecht, maar er zijn ook dingen gebeurd die iedereen wel hebben aangegrepen. Angst en terreur, verschrikkelijk gewoon. Ik kan alleen maar hopen dat 2017 een beter jaar word op dat vlak..

Bij een nieuw jaar horen ook altijd goede voornemens. Heel cliché en ik neem het mij elk jaar voor en het komt er nooit van, maar dit jaar wil ik echt gezonder gaan leven. Heel moeilijk voor mij want ik hou echt van een goede hamburger of een pak chips. Ik ga niet alles schrappen, want dan zou ik echt gewoon dood ongelukkig zijn zonder lekker eten. Maar een beetje beweging kan geen kwaad. Ik ben benieuwd hoe ver ik dit jaar ga komen met deze voornemens! Hoe hebben jullie 2016 beleefd?


Blazer: Balmain x H&M
Dress: H&M
Boots: New Look
Fishnets: Zalando

Geen opmerkingen:

Een reactie posten