maandag 7 november 2016

Outfit: Camel Coat.

There are some key items that you just need in your closet. one of them is a long camel coat. It really fits on almost everything and it gives you a classy look. If I was you, I would invest in a good one, because a coat like this never gets out of fashion. I combined my coat with a simple ripped jeans, a Black sweatshirt with mesh details and black boots. I was doubting whether I would buy this sweater or not, until I saw him hanging in the ' Last chance to buy ' rack in my size. I call it meant to be! ;) What is your favorite key item?
Er zijn zo van die basis stukken die je gewoon in je kast moet hebben. één daarvan is een lange camel jas. Het past echt op super veel én het geeft je direct een classy uitstraling. Best kan je ineens investeren in een deftig exemplaar, want zo'n jas gaat echt nooit uit de mode. 

Ik combineerde mijn jas met een simpele ripped jeans, een zwarte sweater met mesh details en zwarte botjes. Ik was al super lang aan het twijfelen of ik deze sweater zou kopen, tot ik hem zag hangen in het 'Last chance to buy' rekje in mijn maat. Meant to be noem ik dat! ;) Wat is voor jullie een onmisbaar basis stuk?

Coat: Pull&Bear
Sweater: Zara
Jeans: Mango
Bag: Gucci
Watch: Marc by Marc Jacobs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten