vrijdag 4 november 2016

Fashion: #MyBobo

Recently I received an email from Bobo Tremelo asking if I wanted to work on their brand new Bobo blog. Of course I want that! I don't think I have to introduce Bobo here in Belgium. For the people who don't live here, here's some quick info. Bobo is a super nice shop for women with the latest trends. Twice a year they also hold a fashion show with numerous famous people which attracts many visitors. 

From now on, Bobo also started a blog where you can take a look behind the scenes and soon there are even blogger battles. And that's where you see me. Along with 10 super talented bloggers we ' battle ' and show you the latest trends and Bobo outfits! I'm looking forward to it, I hope you do too! Take a look here and stay tuned!Onlangs kreeg ik een mailtje van Bobo Tremelo met de vraag of ik mee wou werken aan hun gloednieuwe Bobo blog. Natuurlijk wou ik dat! In BelgiĆ« moet ik Bobo niet meer voorstellen denk ik.  Voor de rest stel ik Bobo even snel voor. Bobo is een super toffe winkel voor dames met de allernieuwste trends. Twee keer per jaar houden ze ook een modeshow met tal van bekende vlamingen wat enorm veel bezoekers trekt.

Vanaf nu is Bobo dus ook een blog begonnen waar je mee een kijkje achter de schermen kan nemen en binnenkort kan je er zelfs blogger battles terugvinden. En daar ga je mij ook in terugzien. Samen met 10 super toffe bloggers gaan wij 'battlen' en jullie de nieuwste trends en Bobo outfits laten zien! Ik kijk er alvast super hard naar uit , ik hoop jullie ook! Neem alvast hier een kijkje and stay tuned!
Jacket: Bobo Tremelo
Sweater: Zara
Jeans: Zara
Belt: Stradivarius
Bag: Chanel2 opmerkingen: