woensdag 30 maart 2016

Outfit: Suede and fringes.

Today something I'll show you something 'old'! I bought this blouse almost 4 years ago, in the sale! So you see, all the trends come back and you don't need new stuff to be fashionable. I am one of those people who doesn't really throw away old clothes, I really like to keep everything, you never know. In this case: lucky me! I combined this blouse with my suede jacket and camel cut out boots. Fringes and suede is really my favorite combo!


Vandaag iets uit de oude doos! Deze blouse heb ik bijna 4 jaar geleden gekocht, in de solden dan nog! Zo zie je maar, alle trends komen terug en het moet niet altijd nieuw zijn om fashionable te zijn. Ik ben zo iemand die niet snel kleding wegdoet, ik hou echt alles bij. Gelukkig in dit geval! Ik combineerde de blouse met mijn suede jas en camel cut out boots. Fringes & Suede zijn echt mijn favoriete combo! Coat: Stradivarius
Blouse: Zara
Jeans: Hollister
Boots: Zara
Bag: Louis Vuitton
Watch: Marc by Marc Jacobs

1 opmerking:

  1. Prachtige blouse! Ik gooi ook niet snel items weg die ik nog mooi vind!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen