maandag 28 maart 2016

Musthave: The perfect bag with Duifhuizen tassen & koffers.

Je tas is wie je bent.
De nieuwe slogan van Duifhuizen tassen en koffers, en die klopt wel!
Je tas is toch een vrij belangrijk onderdeel van je outfit. Hij moet niet alleen mooi zijn, maar natuurlijk ook handig want uiteindelijk loop je er toch een hele dag mee rond. Met die slogan in mijn hoofd ging ik op zoek naar hét tasje dat perfect bij me past. Niet makkelijk , want ze hebben zo'n groot aanbod met zoveel mooie tassen. Tegenwoordig draag ik heel graag crossbody tasjes, vroeger zag je mij altijd met zo'n grote handtas sleuren, maar nu hou ik het toch liever wat comfortabeler én crossbody tasjes zijn ook super hip tegenwoordig! Met de zomer in mijn achterhoofd werd ik helemaal verliefd op het crossbody tasje van Guess.In de zomer heb ik altijd graag een mooi wit tasje, en dat had ik nog niet in mijn collectie. Het is een super compact tasje met genoeg ruimte om het hoognodige mee te nemen. De tas heeft ook wat croco details, een echte eye cather!Neem zeker eens een kijkje op www.duifhuizen.be, misschien vind jij ook wel dé tas die bij je past! ;)
* Dit tasje werd me toegestuurd voor mijn blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten