vrijdag 4 maart 2016

Musthave: #HennaSquad

I don't know if you guys have seen it somewhere, but Emma Gelaude launched a temporary tattoo together with Beauty Spot. A super cool design, that left me thinking of Rihanna's tattoo on her hand. In January I received an email from her, she asked me if I wanted to be ambassador in February, and of course I want that! In the summer I like to wear temporary tattoo's to give your outfit that something extra. Everyone knows them, the metallic tattoo that was totally hot last summer. Well, this tattoo is something different! There are four different parts in this tattoo, so you can wear them how you like it. I used the complete tattoo and it really looks like you've got a whole henna tattoo on your arm. The tattoo remains really long ! The second day I washed the part of my hand, so it looked like I had a little sleeve on my arm, super cool! What do you think of this design?


Ik weet niet of jullie het al ergens hebben gezien, maar Emma Gelaude heeft samen met Beautyspot een temporary tattoo uitgebracht. Een super tof ontwerp, dat me direct liet denken aan Rihanna's tattoo op haar hand. In Januari kreeg ik een mailtje van haar, ze vroeg me of ik in Februari ambassadeur wou zijn daarvan, en natuurlijk wou ik dat! In de zomer draag ik al wel eens graag zo'n plak tattoo om je outfit toch wat extra te geven. Iedereen kent ze wel, de metallic tattoo's die vorige zomer helemaal hot waren. Wel, deze tattoo is toch wat anders! Ze bestaat uit vier delen, waardoor je ze kan dragen hoe je zelf wilt. Ik heb de tattoo helemaal in zijn geheel gebruikt, waardoor het echt lijkt of je zo'n hele henna tattoo hebt op je arm. De tattoo blijft ook echt lang zitten! De tweede dag heb ik het gedeelte van op mijn hand afgewassen, waardoor het leek alsof ik een stukje sleeve had op mijn arm, super tof! Wat vinden jullie van dit ontwerp?


Available at Beautyspot.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten