maandag 29 februari 2016

Outfit: Denim.

Another masterpiece, this heavily oversized jeans jacket. I love to combine two completely different things, such as the jeans jacket and the classic shirt with a sweater. Together a really nice combination I think! I always wanted to shoot at this location, and finally I got my photographer so far to go there! The result is, if I say so myself, very nice! It was a real struggle tho, it wa so windy! But back to the jacket, you will see this one passing by a lot, I think, but with very different styes.  I am also in doubt if I should put some patches on it or not, what do you think?

Weer zo'n topstuk, deze zwaar oversized jeans jas. Ik hou ervan om 2 totaal verschillende dingen te combineren, zoals deze jeans jas en het klassieke hemd met truitje. Samen echt een leuke combinatie vind ik persoonlijk! Ik wou al super lang eens foto's gaan maken aan het MAS, en eindelijk kreeg ik mijn fotograaf eens zo ver om naar daar te gaan! Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf! Het was wel niet simpel, het was zo'n hevige wind die dag! Maar terug naar de jas, deze ga je nog veel zien verschijnen denk ik op de blog, ik ben zelf ook aan het twijfelen om er wat patches op te doen, wat denken jullie?
Jacket: Zara
Shirt: Zara
Sweater: Primark
Trousers: Zara
Boots: Zara
Bag: Louis Vuitton
Watch: Marc by Marc Jacobs
Bracelet: Marc by Marc Jacobs

1 opmerking: