donderdag 10 december 2015

Beauty: They're real.

This time a product of Benefit. Especially their packaging caught my attention. The Benefit package is very playful, kind of fun, I think! In Belgium you will find Benefit in Galeria Inno. Be sure to take a look!

Benefit send me the 'They're real mascara', but the brown one. I always use black mascara, but I'm very curious to try out this one.

Result? Quite okay. You don't really see that it's brown. It's a little bit lighter then black mascara. My lashes are long, and nicely separated. This mascara is also available in blue and black. I'm definitely going to buy the black one!

Deze keer een productje van Benefit. Vooral hun verpakking trok mijn aandacht. De Benefit verpakking is heel speels, wel leuk vind ik! Bij ons vind je Benefit in Galeria Inno. Zeker eens een kijkje gaan nemen!

Benefit stuurde me de 'They're real mascara', maar in het bruin. Ik gebruik altijd zwarte mascara, maar ik sta altijd open om nieuwe dingen te proberen.

Resultaat? Best wel oké. Het valt niet super hard op dat het bruine mascara is. Mijn wimpers zijn lang en ik heb geen klontertjes. De mascara is ook beschikbaar in blauw en zwart. Ik ga mij zeker de zwarte aanschaffen!

Available at benefitcosmetics.com $24

Geen opmerkingen:

Een reactie posten