maandag 23 november 2015

Outfit: Karl is my father.

Sometimes I have  those days that I don't feel like dressing up. I don't have days like that often, because usually I always look forward to the days when I don't have work and can wear a nice outfit! You still don't see me out in sweatpants, but just a simple t-shirt, boots or sneakers, and a leather jacket. This Eleven Paris shirt is perfect for one of those days. Simple and easy but still classy. What do you wear on days like that?Soms heb ik zo van die dagen dat ik totaal geen zin heb om me helemaal op te kleden. Die zijn er niet vaak, want meestal kijk ik altijd uit naar de dagen dat ik niet moet werken en een leuke outfit kan aandoen! Op zo van die dagen ga je mij ook nog steeds niet in een jogging zien buitenkomen, maar gewoon een simpel t-shirtje, botjes of sneakers en een lederen jasje. Deze t-shirt van Eleven Paris is één van mijn favorieten voor zo'n dag. Simpel en makkelijk maar toch classy! Wat dragen jullie op zo'n dag?


T-shirt: Eleven Paris
Jacket: Zara
Trousers: Zara
Boots: Alexander Wang
Bag: Chanel
Watch: Marc Jacobs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten