vrijdag 20 november 2015

Cosy Sundays.

During this time of the year I can really enjoy spending the day at home in the sofa in front of the tv. I always try to do that on Sunday. A tasty breakfast, a blanket, a movie, what do you need more? Of course, cozy loungewear is a plus on a day like hat, because in the sofa in your jeans is not really comfy! I'll show you two of my favourite brands: Lords&Lilies and Skiny bodywear. Down below you can see my favourite pieces from their collection.

Tijdens deze tijd van het jaar kan ik er echt van genieten om gewoon een dagje thuis in de zetel te zitten voor de televisie. Dat probeer ik dan ook altijd te doen op Zondag. Een lekker ontbijtje, dekentje, filmpje, wat heb je nog meer nodig? Uiteraard is gezellig loungewear een pluspunt op zo'n dag, want in de zetel in je jeans zitten vind ik ook niet meteen gezellig! Ik laat jullie nu twee van mijn favoriete merken zien: Lords&Lilies en Skiny bodywear. Hieronder zien jullie mijn favoriet uit de collectie.Geen opmerkingen:

Een reactie posten