woensdag 1 november 2017

Outfit: Blue Teddy.

The ' Teddy coat "makes a huge comeback this fall. You can't scroll 5 minutes on Instagram without seeing one. I've always been a fan of the teddy jackets, so it certainly doesn't bother me! The most common one is the beige one. I love it, only I haven't found my perfect match yet. However, I came across this blue one, and it was really love at first sight! My outfits are usually quite ordinary, but I really love myself a good statement jacket! What do you guys think of the Teddy jackets?


De 'Teddy jas" maakt dit najaar een enorme comeback. Je rolt 5 minuten door Instagram en je hebt er zeker al 5 zien voorbijkomen. Ik ben altijd al wel een fan geweest van de teddy jasjes, dus mij stoort het zeker niet! De meest voorkomende is de beige variant. Enorm leuk wel, alleen heb ik mijn perfecte match nog niet gevonden. Wél kwam ik deze blauwe variant tegen, en het was echt liefde op het eerste gezicht! Mijn outfits zijn meestal wel vrij gewoontjes, maar een goede statement jas, daar hou ik wel van! Wat vinden jullie van de Teddy jasjes?

Coat: Zara
Sweater: Primark
Jeans: Zara
Bag: Givenchy
Boots: Sacha

1 opmerking: