woensdag 6 september 2017

Outfit: Stripes and Dolce.


I really love this time of the year. Not only am I going on holiday in September, Also you see the new collection arriving in the shops . I can really be super excited from just looking at the Zara online shop, I just want everything! I'm guessing I'm not the only one with that problem. This season they did their best at Zara. I could not resist and already bought this blazer. Perfect to wear already on some colder days, and you can continue to wear it over the next few months because of the Autumn colours. Perfect, right?


You see my new sunglasses by Dolce & Gabbana here. I personally feel that I only look good with round glasses, and a gold one was missing in my collection! I found these on Visiofactory.com. This webshop is also the discovery of this year! You can find all the models you can think of from every possible designer right here! Please Note, If you take a look on the website, It's hard not to buy something!;)


Ik hou echt enorm van deze tijd van het jaar.Niet alleen vertrek ik altijd op vakantie in September, ook zie je in de winkels de nieuwe collecties verschijnen. Ik kan echt super enthousiast worden als ik even rond kijk op de online shop van Zara, en ik wil ook echt alles! Ik zal wel niet de enige zijn met dit probleem denk ik. Dit seizoen hebben ze bij Zara weer enorm hun best gedaan. Ik kon me niet bedwingen en kocht alvast dit blazertje. Perfect om nu al te dragen tijdens iets frissere dagen, én je kan hem gewoon verder dragen de komende maanden door de Herfst kleurtjes. Perfect,toch?

Je ziet hier ook mijn nieuwe zonnebril van Dolce&Gabbana. Ik vind persoonlijk dat ik het beste sta met ronde brillen, en een goud exemplaar ontbrak nog in mijn collectie! Ik vond de bril op Visiofactory. com. Deze webshop is ook gelijk de ontdekking van dit jaar! Je vind er echt alle modellen brillen die je maar kan bedenken van echt elk merk aan goede prijzen! Let wel op als je een kijke neemt op de website, want het is moeilijk niets te kopen hier! ;)Blazer: Zara
Top: Zara
Jeans: Zara
Sunglasses: Dolce&Gabbana via Visio Factory
Shoes: H&M
Watch: Olivia Burton
Bag: Gucci

Geen opmerkingen:

Een reactie posten