vrijdag 2 juni 2017

Outfit: 3Suisses

I remember when as a little girl I always looked in my mother's 3suisses catalog. I really loved that. I could spend hours watching all those beautiful clothes. Still, if I find a catalog at her place, I look in it. Nowadays we can of course shop online, and that's even easier. Out of all the great brands that you can find at 3suisses, they also have the 3suisses collection. From that collection, I put some outfits together. Very affordable and stylish! What do you guys think of 3suisses?


Ik weet nog toen ik als klein meisje altijd in mama haar 3suisses catalogus keek. Toen was dat echt nog zo'n dikke catalogus. Fantastisch vond ik dat. Uren kon ik er door bladeren en kijken naar al die mooie kleding. Nog steeds als ik zo'n catalogus bij haar vind kijk ik erin. Tegenwoordig kunnen we natuurlijk ook online shoppen, en dat is nog makkelijker. Buiten alle leuke merken die je kan vinden bij 3suisses, hebben ze ook de 3suisses collection. Uit die collectie stelde ik enkele outfits samen. Zeer betaalbaar én stijlvol! Wat vinden jullie van 3suisses?

Top, Jacket, Blouse, Jeans and shoes: 3SuissesGeen opmerkingen:

Een reactie posten