donderdag 21 januari 2016

Outfit: Lace up details.

In my previous article I told you all about my sales purchases, and today I show you two of my favorite buys! These ankle boots and these oversized sweater. Seriously, I almost live in these shoes  since I have them! They match with everything, and they also look like the Acne ankle boots, I think. This sweater was also love at first sight. I love oversized sweaters so this one is really ideal. The lace up details make it quite complete!


 


In mijn vorig artikel vertelde ik jullie al over mijn solden aankopen, en vandaag laat ik jullie weer twee van mijn favoriete aankopen zien! Deze enkellaarsjes en deze oversized trui. Serieus, ik heb deze schoenen bijna niet meer uitgedaan sinds ik ze heb! Ze passen op alles, en ze hebben ook wat weg van de Acne enkellaarsjes vind ik. Deze trui was ook love at first sight. Ik hou van oversized truien dus deze is echt ideaal. De lace up details vanonder maken het helemaal compleet!

 Coat: Zara
Sweater: Mango
Trousers: Zara
Boots: Mango
Bag: Chanel
Ring: Six


Geen opmerkingen:

Een reactie posten