maandag 18 januari 2016

Beauty: Wonder stick.

You have certainly heard of contouring. If I think about contouring, I automatically think about Kim Kardashian! I've always wanted to try, but I never took the time to do it. Until now! I told you already about the NYX Package, and there was a wonder stick in it to highlight and contour. Happy me. There is no escape now, I have to try it! I'll keep you guys posted! Do you already did some contouring?Je hebt er zeker al van contouring gehoord. Als ik aan contouring denk, denk ik automatisch aan Kim Kardashian! Ik heb het altijd al willen proberen, maar heb me er nog nooit aan gewaagd. Tot nu! Ik vertelde je al over het NYX pakje, en daar zat een wonder stick bij om te highlighten en te contouren. Happy me. Er is nu geen ontkomen meer aan, ik moet het proberen! I'll keep you posted! Hebben jullie al ervaring met contouring?Available at nyxcosmetics.com 12$Geen opmerkingen:

Een reactie posten