maandag 13 april 2015

Outfit: Casual Sunday.

Sunday, my favorite day of the week.
No work, no alarm clock in the morning, a whole day I can spend with the people I love.
Now that it's Spring and the weather is good, we can just chill and eat in the garden with the family, so cosy! I always put on a good outfit on Sunday because that's the only day I have time to take pictures, no sweatpants for me! Today I was wearing a ripped jeans with a simple fringe blouse and my fedora hat. I bought this blouse 3 years ago in sales, lucky me I can wear it again since the fringe trend is back! I'm also wearing my new Polette sunglasses! 
-

Zondag, mijn favoriete dag van de week.
Geen werk, geen alarm 's morgens  , een hele dag die ik kan doorbrengen met de mensen waarvan ik hou. Nu dat het lente is, en het weer goed is, kunnen we een hele dag buiten zitten en samen eten met de familie, super gezellig! Ik doe altijd een goede outfit aan op Zondag, omdat dat de enige dag is dat ik tijd heb om foto's te maken, geen jogging dus voor mij! Vandaag had ik een gescheurde jeans aan met een simpele fringe blouse en een fedora hoed. Ik heb deze blouse 3 jaar geleden gekocht tijdens de solden, gelukkig kan ik ze weer dragen sinds de fringe trend weer helemaal terug is! Ik draag ook mijn nieuwe Polette zonnebril! :)

Hat and blouse: Zara
Trousers: River Island
Shoes: Publicdesire.co.uk
Watch: Marc by Marc Jacobs
Sunglasses: Polette.com


2 opmerkingen: