vrijdag 10 april 2015

Marble.

Lately I'm so obsessed with marble prints.
I want everything with marble on it!
My boyfriend knows this and he bought me a marble dinner set, so beautiful. You see marble for your interior, but also in clothes or accessories. But it's not just me, you see marble stuff everywhere these days.
Marble has been increasingly popular throughout 2013 and it looks like it's here to stay.


-

Tegenwoordig ben ik helemaal geobsedeerd door Marmer print.
Ik wil alles met marmer erop!
Mijn vriend weet dit en hij kocht me een marmeren eetset, zo mooi!
Je ziet marmer voor in je interieur, maar ook in kleding of accessoires. Maar ik ben het niet alleen, tegenwoordig zie je de marmer print overal. Marmer is sinds 2013 enorm populair en het ziet er naar uit dat dat nog even zo blijft.


(Pictures from Pinterest.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten