maandag 30 mei 2022

Interior change with Desenio

In de Herfst hebben jullie al een kleine interieur update zien passeren met Desenio, dus tijd voor een nieuwe nu! Een dik jaar geleden had ik de veranda aangepakt, en dat stond nu al een tijdje op mijn to do lijstje om te veranderen. Ik had er drie kaders gehangen, maar ik wou dit graag een beetje uitbreiden aangezien de ruimte toch best groot is. Momenteel hangen er vijf kaders nu, en ben ik ook afgestapt van het goud en heb ik voor eiken kaders gekozen. Ik heb gekozen voor allemaal neutrale tinten en posters van droogbloemen. Ik ben echt super blij met het resultaat. Wat denken jullie?

Je kan trouwens bij Desenio ook super leuke gepersonaliseerde posters laten maken. Zo heb ik een super leuke poster van een Franse Bulldog met mijn hondje zjjn naam en geboortejaar.

Van 30 Mei tot en met 2 Juni krijg je ook nog eens 45% korting bij Desenio.be met 'fashionvitamins'

Last Fall you've already seen a small interior update with Desenio, so time for a new one now! About a year ago I did the porch, and that had been on my to do list to change for a while now. I had hung three frames there, but I wanted to expand this a bit since the space is quite large. At the moment I have five frames hanging, and I also changed the gold and opted for oak frames. I opted for all neutral tones and posters of dried flowers. I am really very happy with the result. What do you think? 

You can also have super nice personalized posters made at Desenio. I have one of a French Bulldog with my dog's name and year of birth.

From May 30 to June 2 you will  receive a 45% discount at Desenio.be with 'fashionvitamins'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten