donderdag 29 oktober 2020

Interior : A clean home with Zaco

Sinds kort heb ik de Zaco v5s PRO Robot stofzuiger en dweilrobot in huis, en ik zou niet meer zonder kunnen. Deze robot overtreft echt al mijn verwachtingen en ik kan niet anders dan deze robot aanraden. Ik gebruik de robot heel vaak 's morgens. Terwijl ik me klaarmaak om te gaan werken, laat ik de robot een rondje stofzuigen en als ik dan 's avonds thuiskom kan de robot een rondje dweilen terwijl ik aan het koken ben. Ideaal toch? 

Je kan de robot heel makkelijk laten dweilen door de tank te vervangen door de watertank en de microvezel dweildoek onderaan te monteren. Verder hoef je niets te doen en doet de robot gewoon zijn ding. Net zoals bij de stofzuiger heb je hier ook verschillende standen om langst de hoekjes te gaan of de 'spot' functie, hierbij blijft de robot op dezelfde plek even rondjes draaien. De robot kan tot 180m2 dweilen met 1 watertank. Om de robot te laten stofzuigen moet je al helemaal niet veel doen. Je drukt op clean of op de afstandsbediening en de robot is vertrokken! Ik gebruik ook vaak de functie 'rand', hierbij gaat de stofzuiger echt langst de randjes van de muren. Zo vergeet je zeker geen plekje. De robot heeft afstands - en valbeveiliging sensoren zodat hij niet van de trap kan rollen of je meubels beschadigen. 

Met de afstandsbediening kan je een programma en/of een timer instellen zodat je robot al kan stofzuigen wanneer je niet thuis bent. Als het accu niveau te laag is gaat de stofzuiger automatisch terug naar het laadstation. 

én last but not least.. de stofzuiger ziet er echt gewoon super mooi uit!

Ook zin gekregen om een robot aan te schaffen van Zaco? Tot en met 16 November krijg je 20% korting op de hele webshop met 'Fashionvitamins20'


www.zacorobot.shopGeen opmerkingen:

Een reactie posten