vrijdag 27 juli 2018

Outfit: Platform sneakers.


This month I got a new challenge from Manfield shoes: wear your sneakers with bare legs. If you know me, you know that this is really a challenge for me. I don't often wear dresses or skirts, and usually not at all with sneakers. I always think that I look super young if I combine sneakers with a skirt or dress. I do like a challenge, so of course I joined this one. Since we are having a heatwave here in Belgium for some weeks now, I was basically just forced to wear dresses, and I must say that I'm starting to like it. I catch myself walking straight to the dresses in stores.


This time I chose platform sneakers from Manfield shoes. I already have a super nice pair of dad shoes from Manfield, and I really missed some platform sneakers in my dressing. I combined the sneakers with a denim skirt and a Gucci shirt. A simple and comfortable look that is ideal for this extremely hot weather!


Deze maand kreeg ik weer een nieuwe challenge van Manfield schoenen, namelijk sneakers combineren met blote benen. Als je mij kent weet je dat dit een hele opdracht is voor mij. Ik draag niet vaak jurkjes/rokjes, en meestal al helemaal niet met sneakers. Ik vond altijd dat ik super jong leek als ik dat combineer. Ik hou wel van een uitdaging, dus natuurlijk zei ik hier geen nee tegen. Sinds we al enkele weken met een hittegolf zitten in Belgiƫ was ik eigenlijk gewoon verplicht om jurkjes te dragen, en ik moet zeggen dat ik het best wel leuk begin te vinden. Ik betrap mezelf erop meteen naar de jurkjes te kijken in webshops of winkels.

Deze keer koos ik platform sneakers van Manfield schoenen. Ik heb al een super tof paar dad shoes van Manfield, en platform sneakers miste ik echt nog in mijn dressing. Ik combineerde de sneakers met een jeans rokje en een Gucci shirt. Een simpel en comfortabele look die ideaal is voor dit enorm warme weer!

T-shirt: Gucci
Skirt: Zara
Sneakers: Manfield
Bag: Louis Vuitton
Sunglasses: Ray Ban


Geen opmerkingen:

Een reactie posten