maandag 26 maart 2018

Beauty: HBB24 (NL)

Onlangs ontdekte ik HBB24, Hair and Body Beauty Plaza. Op de webshop heb je een enorme ruime keuze aan producten. Je kan er echt alles vinden van haar producten en tools, tot parfum en producten voor de gezondheid. Ook grote merken zoals L'Oréal en Yves Saint Laurent vind je er terug. Misschien niet zo speciaal denk je nu, maar het leuke aan deze webshop is dat alle producten er echt een stuk goedkoper zijn dan in andere winkels Zo bestelde ik daar de Mythic oil van L'oréal die hier maar lieft 51% goedkoper is dan in andere winkels! . Ik laat jullie mijn selectie van productjes zien uit de webshop.

Dit product is echt mijn ultieme favoriet als het over haar producten gaat. Ik gebruik deze olie ook al enkele jaren nu en hij is echt onmisbaar geworden. Het is een veelzijdige voedende olie die je haar echt super zacht maakt en wat ik het leukst vind aan dit product is de geur. Je hebt maar 2 pompjes nodig en je haar ruikt heel de dag super goed!

Ik ben om eerlijk te zijn niet echt een fan van lipstick. Ik heb denk ik nog maar 1 kleurtje gevonden dat ik echt mooi vond bij mij. Ik draag veel liever lippenbalsem en daarom ben ik zo'n fan van deze productjes. De verpakking is niet alleen super mooi, maar de lippenbalsem op zich ook. Ik heb een doorschijnende met een subtiele glitter in en de  Lips volute Tint-in-Balm lipstick Dream me nude. Deze laatste is een lippenbalsem met een subtiel kleurtje. Echt super mooi!
Deze mascara is hier 20% goedkoper dan in andere winkels, wat toch best wel veel is! Ideaal excuus om je eens goed te laten gaan in deze webshop! Ook weer een prachtige verpakking van Yves Saint Laurent. De mascara verdeeld je wimpers mooi, maakt ze echt super lang én klontert niet.

Buiten de korting en de goede producten krijg je bij HBB24 bij elke bestelling nog eens een full size gratis product erbij. Ik kreeg een heerlijke douche gel met mango geur! Heb ik jullie kunnen overtuigen om deze webshop eens te bezoeken? ;)

1 opmerking:

  1. HBB24 vind ik echt een zalige webshop! Sinds ik high-end haarproducten ontdekt heb kan ik niet meer zonder!

    xo Noor
    https://clothesanddreams.blogspot.be/2018/03/current-wish-list.html

    BeantwoordenVerwijderen