donderdag 15 februari 2018

Fashion: Summer with Hunkemöller.


I've always had a soft spot for swimwear. I can't remember it otherwise. Every year I buy new bikinis, and even though I only go on a 7 day trip, I will always bring 14 bikinis with me. You need to change now and then, right? If I go to the swimming pool in the morning, then I change for another bikini or swimsuit to to hit the beach in the afternoon. I suppose I'm not the only one that does that? Let me know for sure if you are also a swimwear freak like me, haha! 


In June I'm going to Tenerife for a week. It's my first time on the beautiful island, so any tips are certainly welcome. In the meantime you see the swimwear arrive in the shops, and I couldn't resist to start shopping already! My first new bikini this year is from Hunkemöller. They have a really beautiful swimwear collection, and I like to share my favorites with you! As you can see I don't really love super bright colours, or busy prints. I do like those cut out details, and fortunately that is totally in fashion now!Ik heb altijd al een zwak gehad voor badmode. Ik kan het me echt niet anders herinneren. Elk jaar opnieuw koop ik nieuwe bikini's, en ook al ga ik maar 7 dagen op reis, ik zal altijd een stuk of 14 bikini's meenemen. Je moet wat kunnen afwisselen, toch? Stel ik ga 's morgens naar het zwembad, dan doe ik 's middags een andere bikini of badpak aan om naar het strand te gaan. Ik veronderstel dat ik wel niet de enige ben die dat doet? Laat het me zeker weten als jij ook zo'n badmode freak bent, haha! 

In Juni ga ik een weekje naar Tenerife. Het is mijn eerste keer op het prachtige eiland, dus alle tips zijn zeker welkom. Ondertussen zie je in de winkels de badmode stilletjes aan binnenkomen, en ik kon het niet laten om toch al te beginnen shoppen! Mijn eerste nieuwe bikini dit jaar komt van Hunkemöller. Ze hebben echt een prachtige badmode collectie, en ik deel graag mijn favorietjes met jullie! Zoals jullie zien hou ik niet echt van super felle kleurtjes, of drukke prints. Ik hou wel enorm van die cut out details, en gelukkig is dat helemaal in de mode nu!


Shop everything HERE.Geen opmerkingen:

Een reactie posten