woensdag 30 augustus 2017

Lifestyle: Brunch with Veuve Clicquot.


Who knows me, knows that I looove to eat. So if I get an invite for a brunch with Veuve Clicquot , I say yes! The brunch was last Sunday in Lazy Jack. I wanted to visit that place for a while already, so I was happy that I could finally go there. I had already heard and seen much good, so I was very curious. Luckily Lazy Jack was everything I expected it to be. The Interior is really super, pretty AND Insta proof too!


There was an extensive buffet, from toast to omelets, it couldn't be better! It was a super cosy afternoon with a lot of good food, drinks and good company. After dinner, you could also take photos, which were afterwards printed on a wooden block. Super nice, I gave mine a nice spot at home!

Wie mij kent, weet dat ik enorm graag eet. Dus als ik een invite krijg voor een brunch mét Veuve Clicquot dan nog, zeg ik volmondig ja! De brunch was Zondag in Lazy Jack. Ik wou Lazy Jack al eens een tijdje bezoeken, dus ik was blij dat ik er eindelijk eens naartoe kon. Ik had al veel goeds gehoord en gezien, dus ik was erg benieuwd. Gelukkig voldeed Lazy Jack helemaal aan mijn verwachtingen. Het interieur is echt super, enorm Insta proof ook!

Er was een uitgebreid buffet, van koffiekoekjes tot omeletten, we kwamen zeker niets te kort! Het werd een super gezellige middag met enorm veel lekker eten, drinken en aangenaam gezelschap. Na het eten kon je ook foto's laten nemen, die dan achteraf werden geprint op een houten blokje. Super leuk, ik heb de mijne al een mooi plaatsje gegeven thuis!Top: Zara
Jeans: Zara
Bag: Gucci
Shoes: Mango

Geen opmerkingen:

Een reactie posten