maandag 3 juli 2017

Outfit: 70's vibes

Sunday is really my favorite day of the week. Me and my boyfriend work all week, so Sunday is usually the only day we have together. Every Sunday we go shoot together for the blog, and we enjoy the rest of our day together. This was one of those Sundays. Shoot at the MAS, and then enjoying some lunch with a view!

Here I wear almost a complete look of Maison Runway. A super cool Dutch webshop with real must-haves! As you read in a previous post, the off shoulder tops really are my favorite summer look, so this top is really perfect for me! The great thing about this top is that it also has bell sleeves. I also wear my Ray Ban Ja Jo sunnies, this gives this look really a 70 's touch ,I think. How do you usually spend your Sunday?Zondag is echt mijn favoriete dag van de week. Ik & mijn vriend werken heel de week, dus Zondag is meestal de enige dag dat we een hele dag samen hebben. Elke Zondag gaan we samen shooten voor de blog, en maken we er gelijk een gezellige dag van. Dit was zo één van die Zondagen. Shooten aan het MAS, en dan nog gezellig wat gaan eten daar. Lunch with a view! ;) 

Hier draag ik bijna een volledige look van Maison Runway. Een super toffe Nederlandse webshop met echte musthaves!  Zoals jullie lazen in een vorige post, zijn de off shoulder tops echt mijn favoriete Zomer look, dus deze top is echt op mijn lijf geschreven! Het leuke aan deze top is dat hij ook bell sleeves heeft. Hier draag ik ook mijn Ray Ban Ja Jo, deze zonnenbril geeft deze look echt een 70's touch vind ik.  Hoe spenderen jullie meestal je Zondag?Top,bag and shoes: Maison Runway
Jeans: Mango
Sunglasses: Ray Ban


1 opmerking:

  1. Wat een leuke foto's! :D En ook leuke vooruitzichten naar de zondagen! :D

    xo Noor

    BeantwoordenVerwijderen