maandag 15 mei 2017

Beauty: IsaDora. (NL)

Onlangs was ik een blog van iemand aan het lezen over IsaDora. Het meisje had enorm veel last van acne en gebruikte IsaDora producten om de acne te verbergen. Zelf heb ik daar geen last van, maar ik was zo onder de indruk van het resultaat dat ik benieuwd werd naar IsaDora. IsaDora is een zweeds beauty merk dat bekend staat voor de goede kwaliteit, maar ook betaalbare prijzen. Ze zijn parfum vrij en klinisch getest. Perfect dus voor mensen met een gevoelige huid. Tijd om eens wat uit te proberen!

Voor de Lente hebben ze een nieuwe lijn uitgebracht, namelijk 'Cool Matt'. Ideaal om een matte look te creëren met een natuurlijke, healthy glow. Ik testte de volgende productjes uit deze collectie:

-Eye sculptor bar:
Hier zitten 4 matte tinten in en 1 highlighter. Op de verpakking staat ook hoe je alles moet gebruiken om een mooie look te creëren, super handig want zelf ben ik nu ook niet zo'n make up pro! De kleuren zijn super mooi en subtiel en ze blijven lang zitten!
-Precision brow pen waterproof:
Hier ben ik echt wel blij mee. Ik was echt al lang op zoek naar een goed wenkbrauw potlood en eindelijk heb ik er één! Doordat het zo'n fijn pennetje is kan je echt heel fijn werken voor een natuurlijk effect. Pluspuntje: Je hebt geen slijper nodig!

-Eye lifter duo highlighter:
3 in 1. Je kan dit gebruiken als highlighter, brightener en als oogschaduw. Super mooie kleur met een mooi effect!
-Flashing volume mascara:
Dit is echt een super klein borsteltje maar het maakt je wimpers wel super lang. In het begin is het even zoeken omdat het de mascara wel vrij dik aanbrengt, maar na wat oefenenen komt het helemaal goed. Ik kan niet meer zonder deze mascara!

-Lip desire sculpting lipstick Dusty rose:
Mooie kleur, iets feller dan ik had verwacht. Blijft wel enorm goed zitten!

-Sculpting lipliner waterproof Dusty rose:
Hier had ik eerst mijn twijfels over omdat ik eigenlijk nooit lipliner gebruik, maar ik ben toch positief verrast. De kleur van de lipliner matcht perfect met de lipstick, waardoor je je lippen mooi voller kan doen laten lijken.
IsaDora voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Het zijn mooie producten voor een zeer goede prijs. Je merkt dat je producten van kwaliteit zijn. Ik ben fan! 


Verkrijgbaar bij InnoGeen opmerkingen:

Een reactie posten