vrijdag 21 april 2017

Outfit: Blue

This place in Antwerp is really one of my favorites. I can really enjoy a day in Antwerp with this view. Some catching up with friends or eat something in the sun with this view, Amazing right? I always loved this. Already in my teenage years you could find me frequently at the Schelde in Antwerp, Enjoying the view with some girlfriends or just by myself enjoying the fresh air.
Today I was wearing my blue jacket, I know you see it appear really often lately. It's obviously my favorite. Also it is finally time for off shoulder tops! This was already a huge trend last year and that didn't change. I really like this kind of blouses, nice and easy yet very elegant with bare shoulders. Further I combined this look with a ripped jeans and my golden loafer slippers! What are your favorite spots in Antwerp?

Deze plek in Antwerpen is echt één van mijn favorieten. Ik kan echt genieten van een dagje Antwerpen met dit uitzicht. Gezellig wat bijpraten of iets eten in het zonnetje met zicht op het MAS en de boten, zalig toch? Ik heb dit altijd al leuk gevonden. Al in mijn tienerjaren kon je mij vaak aan de schelde vinden gezellig met vriendinnen genieten van het uitzicht of gewoon alleen wat uitwaaien.


Vandaag had ik mijn blauwe jas aan, I know jullie zien hem echt vaak verschijnen, duidelijk mijn favorietje nu. Ook is het eindelijk weer tijd voor off shoulder tops! Vorig jaar was dit al een enorme trend en dat is het gelukkig nog steeds. Ik draag echt graag zo'n blousjes, lekker makkelijk maar toch zeer elegant met de blote schouders. Verder combineerde ik deze look met een ripped jeans en mijn gouden loafer muiltjes! Wat zijn jullie favoriete plekjes in Antwerpen?


Coat: Zara
Blouse: Zara
Jeans: Mango
Shoes: H&M
Bag: Louis Vuitton
Watch: Marc Jacobs
Sunnies: Ray BanGeen opmerkingen:

Een reactie posten