vrijdag 20 januari 2017

Outfit: Braided bomber.

I really love to check some webshops on a lazy Sunday. I can really spend hours online, scrolling looking for nice unique items. It's been a while since I showed you guys a new webshop. This is really a good one! You can find anything there. They have clothes, shoes, make up and even Interior stuff. I chose my two favorites and I love to share them with you! 

The first thing I'm showing you is a black bomber. Not just a regular bomber, but a long bomber with super nice details at the back and on the sleeves. In my opinion, a real eye catcher! I combined the bomber with a pair of jeans and black boots, just casual! What are your favorite webshops? Let me know so I can check them out! :)

Ik hou er echt van om op een lazy Sunday webshops te bekijken. Ik kan echt uren online spenderen, scrollend op zoek naar leuke unieke items. Het is weer een hele tijd geleden dat ik jullie een nieuwe webshop liet zien. Deze is echt een toppertje! Je kan er echt alles vinden. Zo hebben ze kleding, schoenen, make up en zelfs interieur spulletjes. Ik koos er mijn twee favorietjes uit en die deel ik graag met jullie!

Het eerste dat ik jullie vandaag laat zien is een zwarte bomber. Niet zomaar een bomber, maar een lange bomber met super leuke details vanachter en op de mouwen. In mijn ogen een echte eye catcher! Ik combineerde de bomber met een jeans en zwarte botjes, lekker casual! Wat zijn jullie favoriete webshops? Laat het me zeker weten! :)

Bomber: Elise Store
Sweater: Zara
Jeans: Mango
Boots: Zara
Bag: Chanel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten