maandag 28 november 2016

Beauty: Sapphire 8 in 1 curler.

You probably already noticed, I love to curl my hair. Another one of those typical cliches, people with straight hair want curls, and people with curls always want straight hair. In my case, that's how it is. I would love to just wake up with a beautiful bunch of curls. Unfortunately, that is not the case, but luckily I have something new to try out. The Sapphire 8 in 1 curler.

 The curling iron is from the brand Irresistible Me. The brand is best known for their extensions, but they also have curling irons, Straighteners and such things. This curling iron has no less than 8 different positions, and I can't wait to try them out! 

In a next article I'll show you pictures with the curls, but today I give some info on the curling iron itself. So you have 8 different positions: 13 mm, 13/25 mm, 25 mm, 32 mm, pearl, 25/13 mm, 19 mm and 18/9 mm. I am particularly very curious about the pearl and I can not wait to share the result with you! 

Tip: If you buy the curling iron, be sure not to forget to buy an American plug adapter. The curling iron is an American product.

Jullie hebben het allemaal al wel gemerkt, ik hou er van om mijn haar te krullen. Weer zo'n typische cliché, mensen met sluik haar willen altijd krullen en mensen met krullen willen sluik haar. In mijn geval is dat echt zo. Ik zou niets liever willen dan gewoon wakker te worden met een mooie bos krullen. Helaas werkt dat zo niet, maar gelukkig heb ik nu iets nieuws om uit te testen. De Sapphire 8 in 1 curler.

De krultang is van het merk Irresistible Me. Het merk is vooral gekend van hun extensions, maar ze hebben dus ook krultangen, stijltangen en dergelijke. Deze krultang heeft maar liefst 8 verschillende standen, en ik kan niet wachten om ze uit te proberen!

In een volgend artikel laat ik jullie foto's zien met de krullen, vandaag geef ik enkel wat info over de krultang zelf. Je hebt dus 8 verschillende standen: 13mm, 13/25mm , pearl, 25mm, 32 mm, 25/13 mm, 19mm en 18/9 mm. Ik ben vooral enorm benieuwd naar de pearl en ik kan dan ook niet wachten om het resultaat te delen met jullie!

TIP: Als je de krultang aankoopt, vergeet dan zeker niet om een Amerikaanse stekker adapter te kopen. De krultang is namelijk een Amerikaans product.


Buy yours here.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten