maandag 21 november 2016

Beauty: Ritual of Dao.

I've always been a fan of Rituals, especially of the bath foam. You won't find any other bath foam in this house and there is always a nice wrapped Christmas present from Rituals under the tree for me. I have to say though that I always took the same one.

I recently got a box of Rituals with new products. I was very happy when I saw that a new bath foam was in it. Admit it, what is a bath without a good dose of foam? It was therefore time to break my habit of always using the same and try something else. I knew it must be good. 

The products are based on white lotus and yi yi ren. I tried the bath foam, the body cream and a relaxing serum. 

The relaxing serum is really such a good product! It is a light cream that cools and gives a relaxing feeling in case of stress and tiredness. There's also Chinese mint in it, and that you can smell directly. You have to apply the cream and massage it into your skin. Believe it or not but this product really works though. 

The bath foam is really a keeper, just as the body cream. I love it!Ik ben altijd al wel een fan van Rituals geweest, vooral van de badschuim. Er komt hier echt geen andere badschuim binnen en met Kerst ligt er steevast een mooi ingepakt Rituals pakje onder de kerstboom voor mij. Ik moet wel zeggen dat ik altijd dezelfde nam, ik ben echt zo'n gewoonte beestje.

Onlangs kreeg ik een pakketje aan van Rituals met nieuwe producten. Ik was dan ook enorm blij toen ik zag dat er een nieuwe badschuim bij was. Zeg nou zelf, wat is een bad zonder een goede dosis schuim? Het was dus ook tijd om van die gewoonte af te stappen en eens wat anders te proberen. Ik had er wel vertrouwen in dat het goed ging zijn. Rituals kan gewoon niet slecht zijn, toch?

De productjes zijn op basis van witte lotus en yi yi ren en ze stralen gewoon één en al rust uit. Ik testte de badschuim dus, de body cream én een relaxing serum. 

De relaxing serum is echt zo'n goed productje! Het is een lichte crème die verkoelt en ontspant bij stress en vermoeidheid. Hierin zit ook Chinese mint en dat ruik je direct. Je moet de crème aanbrengen op je slapen en lichtjes masseren. Geloof het of niet maar dit productje werkt echt wel. Echt een toppertje!

De badschuim is ook echt een blijvertje, net zoals de body cream. Ik ben fan! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten