vrijdag 28 oktober 2016

Outfit: The bomber love continues.I thought my love for bombers had cooled down by now. I had seen them all, so to say. That all changed again until I came across this bomber at Stradivarius. I had to take it home, and I didn't regret it for a second! It's just such a nice and easy model, and the print and color are just perfect.

I combined this jacket with a black t-shirt, ripped jeans and my Alexander Wang boots. Just casual! The belt is also from Stradivarius. I searched for a while for a belt like this, and had already bought a few, but they all were too big. Thank god for Stradivarius!Ik dacht dat mijn liefde voor bombers ondertussen wat bekoeld was. Ik was er wat op uitgekeken zeg maar. Dat veranderde allemaal weer tot ik deze bomber tegenkwam bij Stradivarius. Hij moest mee naar huis, en daar heb ik nog geen spijt van gehad! Het is gewoon zo'n lekker makkelijk model, en de print en kleur zijn zo mooi.

Ik combineerde dit jasje met een zwarte t-shirt, ripped jeans en mijn Alexander Wang boots. Lekker casual! De riem komt trouwens ook van Stradivarius. Ik zocht al een tijdje naar zo'n riem, en had er ook al een paar gekocht, maar echt elk exemplaar was te groot. Thank god for Stradivarius!

Bomber: Stradivarius
T-shirt: Zara
Jeans: Mango
Boots: Alexander Wang
Bag: Chanel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten