vrijdag 21 oktober 2016

Lifestyle: Bodyboss

Nowadays it is quite hip to go to the fitness and eat healthy .Chapeau for the people that go to the gym every day and just eat healthy. Quite honestly, that is really nothing for me. There is nothing that makes me happier than some French fries or some chips. Believe me, I wish I could, but it's just not me. I'm often looking for a way to work out and doesn't take too much time. In the summer I always regret not going to the gym, so this fall it is time for a change.

I discovered Body boss. It's a fitness plan from 12 weeks with great results. You only have to work out 3 times a week for 24 minutes AND you can do it at home. Sounds ideal, right? Enough for me to give it a try. If you guys see me soon with the perfect bikini body, you guys know what to do! ;)


The plan is divided into 4 steps, each step takes 3 weeks.Each cycle is designed to lift the performance of the muscles and gradually increase in difficulty and intensity as the body adapts to the training. Bosses don't like to be bored! I'll keep you posted on the results!


Tegenwoordig is het helemaal hip om naar de fitness te gaan en gezond te eten. Chapeau voor de personen die elke dag naar de fitness gaan en enkel maar gezond eten. Heel eerlijk, dat is echt niets voor mij. Er is niets dat me gelukkiger maakt dan een goed pak frietjes van het frituur of een lekker pakje chips. Geloof me, ik wou dat ik het kon, maar het zit er gewoon niet in. Ik ben wel vaak op zoek naar een manier om toch wat te sporten, maar die niet te veel tijd kost. In de zomer beklaag ik het me ook altijd dat ik toch niet ben gaan fitnessen, dus dit najaar is het tijd voor verandering.

Ik ontdekte Bodyboss. Het is een fitness plan dat 12 weken duurt met fantastische resultaten. Je moet maar 3x in de week trainen, 24 minuutjes én het kan gewoon thuis. Klinkt ideaal, toch? Genoeg voor mij om het eens te proberen. Als jullie me binnenkort met de perfecte bikini body zien, weten jullie door wat het komt! ;)

Het plan is verdeeld in 4 stappen, elke stap duurt 3 weken. Tijdens elke stap word het wat moeilijker en push je jezelf meer. Bosses don't like to be bored! Ik hou jullie zeker op de hoogte van de resultaten!" Do it for yourself, and not for the likes!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten