maandag 12 september 2016

Outfit: Blue love


Every season you have an item in your closet that is your absolute favorite. I think I've found my favorite for next season already, this blue oversized jacket. Yes, again oversized! I saw it hanging in Zara, and I just had to have him. I also couldn't resist wearing it already. Here in our country there's unfortunately not always sunshine in the summer, so perfect to wear my jacket already.

The rest of the new collection of Zara looks really great. Metallic is hot again, just like everything oversized, patches and the three-quarter pleated skirt and tutu's. I am already very happy with the new trends!

Elk seizoen heb je wel zo'n item in je kast hangen dat echt je favorietje is. Ik denk dat ik mijn favoriet  voor volgend seizoen al heb gevonden, namelijk deze blauwe oversized jas. Jawel, weeral oversized! Ik zag hem hangen in Zara, en ik moest hem gewoon hebben. Ik kon het ook niet laten om hem al te dragen. Hier in ons landje is het jammer genoeg niet altijd zonneschijn in de zomer, dus perfect om mijn jas al te dragen.

De rest van de nieuwe collectie van Zara ziet er trouwens echt super uit. Metallic is weer helemaal hot, net als alles oversized, patches én de drie kwart plooirok en tutu's. Ik ben alvast heel blij met de nieuwe trends!

Coat: Zara
Blouse: Zara
Jeans: Mango
Shoes: Zara
Bag: Gucci
Watch: Marc by Marc Jacobs
Bracelet: Spell on meGeen opmerkingen:

Een reactie posten