maandag 5 september 2016

Outfit: 90's Vibes

Hi babes! Today a look that is not so common for me, a dress! You know that I really am a trouser person, except on holidays. I don't know why, but in Belgium I feel better in just a pair of pants. But this trend brings some change. You have certainly spotted, the ' white t-shirt under a dress trend ', I am totally feeling it! It took some time getting used to it,because I think I look really young in this outfit. But better appear younger than older, right?! What do you guys think of this trend?

Hi babes! Vandaag een look die jullie niet zo gewoon zijn van mij, namelijk een kleedje! Jullie weten dat ik echt een broeken persoon ben, behalve op vakantie. Ik weet niet waarom, maar in Belgiƫ voel ik me gewoon beter in een broek. Maar deze trend brengt daar verandering in. Jullie hebben het zeker al gespot, de 'witte t-shirt onder een kleedje trend', ik ben helemaal fan! Al moet ik zeggen dat het in het begin toch even wennen was, ik vind dat ik enorm jong lijk met deze outfit. Maar beter jonger lijken dan ouder, toch?! Wat vinden jullie van deze trend?
Dress: Zara
T-shirt: Zara
Shoes: Est 1842
Watch: Marc by Marc Jacobs
Choker: J Club for Hema

Geen opmerkingen:

Een reactie posten