maandag 1 augustus 2016

Outfit: Lace Up.

We all know the lace up trend . I can't get enough of it! I was looking for a black lace up blouse for a while now, and finally I found one. I combined the blouse with a skirt with suede and leather details. The perfect summer look for a day out in the city! I found the blouse at Romwe. A super affordable webshop with the latest fashion trends. I can really look around for hours on this webshop! What do you guys think of the lace up trend?
De lace up trend kennen we allemaal wel ondertussen. Ik krijg er toch geen genoeg van! Ik zocht al een tijdje naar een toffe zwarte blouse met lace up details, en eindelijk vond ik er een. Ik combineerde de blouse met een rokje met suede en lederen details. De perfecte zomer look voor een dagje in de stad! De blouse komt van Romwe. Een super betaalbare webshop met de laatste mode trends. Ik kan echt uren op deze webshop rondkijken! Wat vinden jullie van de lace up trend?

Blouse: Romwe
Skirt: Stradivarius
Bag: Chanel
Watch: Marc by Marc Jacobs

2 opmerkingen:

 1. Nice choice my dear! Love your skirt!!! I'm Eni, blogger from Italy....If you want, take a look at my blog and let me know what you think. Kisses,
  Eni

  Eniwhere Fashion
  Eniwhere Fashion Facebook

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik bewonder dit artikel vanwege de goed onderzochte inhoud en uitstekende bewoordingen. Ik raakte zo betrokken bij dit materiaal dat ik niet kon stoppen met lezen. Ik ben onder de indruk van je werk en vaardigheid. Heel erg bedankt. Betaalbare SEO Service Nederland

  BeantwoordenVerwijderen